Referat fra styremøte 19.mars 2019

Tilstede: Ivar Johnsen, Ragnar Bragstad, Olaf Fossum, Nils Vang, Magnus Fuglår, Tore Skjervø

Info. Saker fra leder.

Har vært i kontakt med firma Fuglesang Dahl vedrørende anleggsveien som berører og reduserer parkeringsplassen til foreninga. Det vil bli avholdt et møte med firmaet i nær framtid.

Årsmøte.

Tidspunkt for årsmøtet ble tidligere bestemt i et telefonmøte mellom leder, sekretær og et av styremedlemmene.

Sekretær har laget et utkast til årsmelding til årsmøtet. Dette ble gått igjennom, og ingen hadde noe å tilføye.

Regnskapsfører la fram og gjorde rede for poster i regnskapet for 2018.

Leder og regnskapsfører hadde satt opp et forslag til budsjett for 2019.

Etter noen små justeringer i budsjettet, vil dette og revidert regnskap bli lagt fram for årsmøtet.

Møtet slutt kl.2045

Ref.

Tore Skjervø

Referat fra styremøte 09.januar 2019

Sted: Klubbhuset    Tid: 1900

Tilstede: Ivar Johnsen, Ragnar Bragstad, Olaf Fossum, Nils Vang, Tore Skjervø

Gjestebrygga Sandvågen.

SSF Rederi v/Åge Sivertsen har henvendt seg til foreninga med planer/forespørsel om forlengelse av gjestebrygga i Sandvågen. Rederiet vil betale alle utgifter forlengelsen medfører. Det må settes opp en leieavtale med rederiet som dekker opp for leie og eventuelle skader på bryggene. Dersom det senere blir slutt på bruken av anlegget av rederiet, må bryggeforlengelsen tilfalle foreninga vederlagsfritt. Inderøy kommune har bedt om å få foreningens syn på saken.

Svar til kommunen:

Straumen båtforening har ingen innvendinger mot prosjektet.

Utleie av klubbhus.

NRK Natur skal lage naturprogram fra Borgenfjorden/Inderøy.

De er på jakt etter utgangspunkt for prosjektet, med bl.a. tilgjengelig båtplass.

Båtforeninga har gitt de tilbud om å leie klubbhuset og båtplass i nevnte uke i februar.

Møtet slutt 20:15